Mooi Schagen

Een wandeling door het Schagen van toen
Maak samen met de schrijver een wandeling door Schagen van ongeveer 1880 tot 1975. Vele voorvallen, gebeurtenissen en wetenswaardigheden passeren de revue. Ontmoet bijzondere, zonderlinge en zelfs zeer bekende personen die je niet direct in Schagen verwacht. Beleef mee wat de Schager gemoederen bezig hield en geniet van zeer veel uniek fotomateriaal. Mooi Schagen is geschreven door Harry Kooij, schrijver van de eerder verschenen boeken ‘Mooi Barsingerhorn’ en ‘Mooi Kolhorn’.

Reacties

Ik ben lid van, en kom het boek ophalen bij historische vereniging Schagen
Als lid van de historische vereniging Schagen wilde ik dit boek (nog op het laatste moment) bestellen met korting, zoals in de krant vermeld, maar kan niet vinden hoe ik dit via de site kan doen. Dan maandag maar naar Plukker. Hopelijk dat de korting van 10,-- euro daar ook geldt....
Ik wil graag het boek Mooi Schagen bestellen, maar in het NHD van zaterdag 22-10-2016 staat vermeld, dat het boek bij bestelling VOOR 31-10-2016 dan EUR 19,85 + EUR 5,--- verzendkosten zou bedragen, maar uw site geeft een bedrag van EUR 29,95. Het is nu zondag 30-10-2016. Graag wil ik dit boek voor de aangegeven prijs bestellen. Graag uw reactie of het boek opsturen naar: T. Paarlberg Pastoor Willemsestraat 88 1749 AR Warmenhuizen Rekening bijvoegen s.v.p., dan kan ik die per direct overmaken.
Wij hebbenhet boek ook besteld met de vermelding dat we lid zijn van de Historische vereniging Schagen. Slechte informatie op website van uitgever. Meerdere keren contact gezocht, maar uiteindelijk wel besteld zonder de uitnodigende korting, meerdere keren via de kranten. Slechte beursgang de uitgeverij.

Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.